VALO-CD logo

VALO-CD

The best of Free and Open Source Software for Windows


Osallistu VALO-CD-projektiin

Haluatko auttaa VALO-CD-projektia? Voit tehdä sitä monella helpolla tavalla, esimerkiksi antamalla palautetta, testaamalla uusia versioita, oikolukemalla ohjelmakuvauksia tai vaikka arvioimalla uusia ohjelmia täyttävätkö ne VALO-CD:n laatukriteerit.

Keskustele

Osa VALO-CD:n kehittäjistä on myös tavoitettavissa kanavalla #valo-cd (Freenode-verkossa). Voit tulla kanavalle keskustelemaan omalla IRC-ohjelmallasi tai käyttämällä keskustelu-sivuamme. Tervetuloa!

Projektiwiki

Jos huomasit virheen vaikkapa ohjelmakuvauksessa, voit mennä suoraan VALO-CD:n wikiin korjaamaan sen.

VALO-CD.net

Suomenkielinen sähköpostilista ja wiki ovat olemassa suomenkielisen VALO-CD:n kehittämistä varten. Koko VALO-CD:n perusversion, johon kaikki eri kieliversiot perustuvat, kehitystyö tapahtuu sivustolla www.valo-cd.net/contribute, englanninkielisellä sähköpostilistalla ja englanninkielisessä wikissä. Lisätietoja

Osallistu VALO-yhteisöön

Jos haluat osallistua ohjelmistojen kehitykseen, esim. antamalla hyvää palautetta, suomentamalla käyttöliittymiä tai ohjelmoimalla uusia ominaisuuksia, ota rohkeasti yhteyttä suoraan siihen ohjelmistonhankkeeseen, josta olet kiinnostunut.

VALOa voi tukea myös keskittämällä ostoksensa VALOon perustuviin tuotteisiin ja palveluihin. Samalla osa rahoistasi menee VALO-yritysten kautta vapaiden ohjelmistojen kehitykseen.

Liity tukijoukkoon

Jos haluat tehdä enemmän VALOn edistämiseksi Suomessa, liity yhteisöön. Esimerkiksi Suomen avoimen lähdekoodin keskus COSSiin voi liittyä yritysjäsenenä, jolloin pääset tukemaan VALOa taloudellisesti.

Save&share

Support us

Flattr this

Subscribe

Would you like to receive announcements of new releases?


 

Creative Commons License
Page updated 2014-03-09 • All original content is published with the Creative Commons Attribution-ShareAlike -license.
We follow standards (eg. XHTML 1.1, CSS 2.1, WAI AAA) and we recommend it to others too.